Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem ismételten! 🙂
Yorki kutyusomról kérdeztem pár napja , hogy milyen bolha kullancs írtót próbáljunk ki , javasolta a rágó tablettát, tegnap mentünk állatorvoshoz , mert mint kiderült bolhanyál allergiája van , ezért a Doktor is ezekre a rágótablettákra gondololt ,hogy ezeket próbáljuk, Bravectóbol nem tudtak adni kis testűt, helyette kaptunk Simparica rágótablettát, utánna néztem az interneten nem sok mindent irnak róla , csak ,hogy hasonló a Bravectóhoz,. Megmondom őszintén kicsit aggaszt a rágótabletta ,mert egy nyakörvnél , cseppnél , lemosni – levenni letudom ha bármilyen allergiás reakciót vállt ki , viszont a rágótablettánál ez nem olyan egyszerű. Mit gondol érdemes lenne kipróbálnunk? Vagy próbáljak meg beszerezni Bravectot? A simparicát az állatorvos melletti kisboltban javaolták Bravecto helyett
Válaszát előre is köszönöm!

2017.08.26

Állatorvos

Nekem személyes tapasztalatom csak a Bravecto és a NexGard tablettával kapcsolatban van. Ezek érzékeny kutyáknál sem okoznak általában problémát. A NexGard és a Simparica 1 hónapos védettséget adnak, míg a Bravecto 3 hónapig hat. Megértem az aggodalmat egy olyan szerrel kapcsolatban, amelyiket nem lehet “levenni-lemosni”, sokan vannak ezzel így. Én is sok helyen (nagy patikákban is) érdeklődtem a tapasztalatokról, és úgy tűnik biztonságosak ezek a szerek, nem számoltak be mellékhatásokról. A biztonság kedvéért választhat először az egy hónapig hatékony szerek közül.

Vissza a kérdésekhez