Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem!
Lenne egy problémám, amire igazából sehol sem kaptam használható választ. Van egy 3 éves cicám és körülbelül 2 éve lett kiherélve. Semmi probléma nem volt a cicával, teljesen szoba tiszta volt egészen 2013 nyár közepéig. Elkezdett az almosa mellett az ágyamba is vizelni. Ez nem rendszeres. Olyan mintha gondolna egyet és az almosa helyett az ágyamba vizel. Van hogy több hétig csak az almosába intézi a dolgát, de van amikor napi rendszerességgel az ágyamba. Mi lehet ennek az oka és mi lehetne a megoldás? Előre köszönöm a válaszát!

2014.01.25

Állatorvos
Érdemes lenne egy vizeletvizsgálatot végezni, mert sokszor hólyaggyulladás okozza a szobatisztaság elvesztését. Ivartalanított macskáknál gyakoriak a húgykövek is. Ha nincsen betegség a háttérben, akkor a probléma hátterében lelki okok állnak...Ilyenkor sok esetben nem egyszerű rájönni, hogy mi okozza a bajt. Előfordul, hogy a macska a gazdi hosszabb távollétére reagál ilyen módon, de megzavarhatják az állatot idegen szagok is (pl.: más állat szaga a gazda vagy egy vendég ruháján). Figyelje meg, hogy köthető-e valamihez ez a viselkedés.
Vissza a kérdésekhez