EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem!
Tavaly szeptemberben,ivartalanították a beagle-met,jobb oldali here daganat miatt.Azóta az amúgy szobatiszta kutyám,minden reggelre bepisil.
Lehetséges ,hogy a műtét miatt van?
Változni annyit változott,hogy picit hízott.
Ez ügyben is lenne kérdésem..
Mivel etessem?
Tud-e ajánlani valamit?
Válaszát Köszönöm!
Tisztelettel:Seresné Ildikó

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Ildikó!

Létezik kan kutyáknál is ivartalanítás utáni inkontinencia , de nagyon ritka. Le kellene mérnie, hogy pontosan mennyit iszik, és visszamenni az állatorvosához egy kivizsgálásra (vérlabor, vizeletvizsgálat, hasi ultrahang). A kivizsgálás után feltehetően megtalálják az okot és kezelést is javasol majd az orvosa.

Az ivartalanítással megváltozik az állatok anyagcseréje, így a táplálkozásra, mozgásra jobban oda kell figyelni. Áruházainkban több típusú és márkájú tápot  talál, melyet kifejezetten ivartalanított kutyák részére fejlesztettek ki. Ha viszont már nagyon túlsúlyos lett a kutya, akkor válassza inkább a fogyasztó tápokat. Remélem tudtam segíteni.

Egy pár táp javaslat:

PB Med.Dog Obesity elhízás ellen száraztáp kutyáknak 8 kg

/http://www.fressnapf.hu/premiere-kutya-szaraz-eledel-light-csirke-4kg/

Real Nature kutyakonzerv light szárnyas-cukkini 800g

 

 

 

 

 

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem