Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem!

13 hetes golden retrieverünk van.Az a problémám ,hogy a tápoktól és a konzervtől hasmenése lesz.A főtt csirke+rizs+répa házilag főzött ételtől semmi baja.Fokozatosan próbálom neki adni a tápot e mellé de amint elkezdjük a tápot egyből sokkal lazább a széklete és nagyon sok mennyiséget ürít.Próbáltunk többféle tápot.Elképzelhető ,hogy bélflóra problémája van?
Köszönöm!

2016.01.20

Állatorvos

Sajnos az nem írja le, hogy milyen tápokkal próbálkozik. Az nagyon jó, hogy fokozatosan adagolja őket, hiszen a tápváltás már önmagában hasmenést okozhat. Létezik sokféle prémium kategóriás táp, olyan is, amelyet kifejezetten érzékeny kölyköknek fejlesztettek ki (pl.: Select Gold Junior konzerv érzékeny kölyökkutyáknak). Ha mindig a tápok adagolása után van probléma, egyébként pedig nincs, akkor ez azt jelzi, hogy a kölyök érzékeny, nem emészti jól a kipróbált tápokat, de nem azt jelenti, hogy ezen kívül más baja lenne.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem