Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem,
5 éves német juhász kutyám bőre erősen korpás,helyenként rasztás.Nyáron 3x-szor állatorvos által kapott fürdető samponnal kezeltem mert igen büdös volt,most ugyan az helyzet .Kérem rá lemosót, elvégeztem változás nincs.Élősködőkre kértem tablettát, ez 3 hónapra megvédi.Az állat orvos szerint táplálkozási hiányosságok vannak a háttérben.A kutya szereti a Chapi állateledelt valamint a kutyaszalámit.Kérek tanácsot hogy hol szerezhetem be a szükséges hiányzó táplálékot, és mi legyen az.Válaszát köszönöm

2015.11.23

Állatorvos

Szerintem érdemes lenne bőrkaparék vizsgálatot végezni, hogy kiderüljön, hogy nincsen-e kórokozó a háttérben, így lehetőség lenne célzott kezelésre. A kutyát bármelyik jó minőségű táppal etetheti, felsorolok néhányat a teljesség igénye nélkül: Select Gold, Purina ProPlan, Real Nature, Happy Dog, Royal Canin, Hill’s, Eukanuba. A tápok beszerezhetők a Fressnapf áruházakban is és más állateledeleket forgalmazó boltokban is. Az áruházakban dolgozók segítenek a megfelelő táp kiválasztásában.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem