EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem!
A nagyobb cicám most 2 éves. Kipróbáltam már a vörös cirmos szőrére igen sok mindent, nyakörvtől a samponon át a cseppig, bolha és kullancs irtásra, de eddig még semmivel sem értem el eredményt. A bolhák minden után boldogan sétálnak rajta, a kullancsok, napi 3-5-7, szívják a vérét… Mit tehetnék vele, hogy a cica ne menjen rá?
Másik kérdésem az ónémetjuhászommal kapcsolatos, 16 éves idén. Idős szuka, kölykei soha nem lettek. Még mindig tüzel időnként. A hátsó lábai már gyengülnek, néha nehezebben áll fel, ugrani már nem ugrik. Másik ő gondja a szőre, a háta alsó részén mintha viszketne, szó szerint agyonharapdálja, nyalja, és hiányzik ott a szőre. Vele mit tehetnék, hogy a nyugdíjas korszaka boldogan teljen?
Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel:
Andrea

2016.05.28

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem