Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözletem!
Szeretném kérdezni ,hogy kiscicánál a híg illetve hasmenéses székletet mivel tudnám orvosolni.
Általálban száraz tápot eszik és vizet adunk inni neki.
Köszönettel
Komán István

2015.01.08

Állatorvos

Ha a cica jókedvű, jó étvágyú és nem hány, akkor megpróbálkozhat azzal, hogy kizárólag jó minőségű kölyökmacskáknak való száraztáppal eteti és ad mellé probiotikumot (állatpatikában vásárolhat cicának valót). Ha nem tud probiotikumot venni, akkor adjon az állatnak élőflórás kefírt vagy joghurtot, bár ezek nem olyan hatékonyak. Féreghajtót is mindenképpen adjon a macskának. Ha a hasmenés nem rendeződik néhány nap alatt, vagy egyéb tünetek is jelentkeznek, akkor feltétlenül vigye orvoshoz a kölyköt. Valószínűleg ebben az esetben antibiotikumra lesz szükség. Kölyköknél különösen komolyan kell venni a hasmenéses megbetegedéseket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem