Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! 1 éves tacskó-terrier keverék kutyám lenyelt kb. egy fél barackmagot! Lehet baja? Milyen gyümölcsöt ehet? Görögdinnyét lehet neki adni? Köszönöm válaszát!

2016.07.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A barackmag nem feltétlenül, de sajnos a rücskös felülete miatt okozhat bélelzáródást! Ha 4 órán belül vannak, érdemes állatorvossal meghánytatni a kutyát, ha több idő telt el, akkor sajnos figyelni kell,  és amint tünetet produkál (hányás, lágy, formálatlan széklet stb),állatorvosi segítséget kell kérni, ami legtöbb esetben műtéti ellátással végződik.Egyébként szinte majdnem minden gyümölcsöt ehet mértékkel, de ha lehet nem magostúl. Dinnyéből azért ne kapjon túl sokat , illetve szőlőből is max 1-2 szemet.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem