Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! 10 hónapos bolognese szuka kutyusomnak pár napja észrevettem,hogy a pérája és a végbélnyílása közötti területen szürke a bőre. Inkább a pérájához van közelebb. Azt hittem hogy csak kosz,de fürdetés után sem jött le. Mi lehet ez? Tudom,hogy látatlanba nehéz, csak hátha van ilyen betegség,ami így jelentkezik.A pérája normál állapotú.Az első tüzelése április végén volt.Válaszát előre is köszönöm. Andrea

2016.07.13

Állatorvos

Kedves Andrea!

Látatlanban sajnos nem tudok mit mondani, mindenképpen egy bőrkaparék vételt javasolnék, hogy nincs e valami parazitás, bakteriális, gombás, fertőzés ezen a területen. Addig figyeljék a tüneteket, vakarja e, nyalja e ,ezt a  részt, van e bármi más tünet, vagy elváltozás a bőrén.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem