Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm,

13 éves bolognase kutyámnál a bélsár vizsgálaton Clostridium toxin kimutatás pozitív lett. Klion tablettát kapott rá amit 14 nap után abba kellett hagyni, mert teljesen lelassította az állatot és láthatóan látszott a rossz közérzet. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő alatt ürül ki ez az antibiotikum a szervezetből, valamint milyen száraz illetve nedves táppal lehet etetni ilyen betegség esetén. Jelenleg csak a főtt ételt fogadja el, de az anyagcsere is sokkal lasabb, mint a táptól. Jelenleg vérvétel kiértékelésre várunk. Köszönöm a segítségét! Üdvözlettel: Maruszja

2017.06.30

Állatorvos

Beszélje meg ezt a kezelő állatorvosával, ő tud ebben a legjobb tanácsot adni. Most valami könnyen emészthető jó minőségű eledelre lenne szükség. Konzerv eledelre (gyomor és bélrendszeri diéta), vagy házi ételre(pl.: főtt hús, főtt répa, rizs). A laboreredmény alapján lehet hosszútávú diétát beállítani.

Vissza a kérdésekhez