EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! 16 hónapos yorki leányzóm tüzel.Decemberben lett nagylány,hat hét után hormon injekciót kapott,így múlt el a vérzése.Mennyi az optimális tüzelési idő? Most levertebb,többet alszik,kevesebbet játszik.Étkezésén nem változtattam (Royal Canin száraz táp,prémium minőségű konzerv) , a széklete hígabb. Összefügg a hormonális változásokkal? Köszönettel várom válaszát!

2013.09.28

Állatorvos
Egy normális tüzelés nagyjából 3 hétig tart. Ha hormoninjekciót kapott a kutya és most bágyadt, akkor sürgősen vigye orvoshoz. Ellenőrizni kell a méh állapotát, mert fennáll a gennyes méhgyulladás veszélye. Ez a betegség jellemzően a tüzelést követő két hónapban alakulhat ki.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem