Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm !
3 éves havanese kiskutyámnak eddig orvosi utasításra Drontal féregírtót adtam 3 havonta. Tegnap a veszettségelleni oltáskor más orvos volt a rendelőben, ő Milprazon 12.5/125 mg-os tablettát adott. Októberben voltunk utóljára orvosnál, mert útlevelet csináltattam : Németországba utaztunk. Indulás előtt is kapott féreghajtót a törvényeknek megfelelően, aztán januárban már itthon.Kutyám teljesen egészséges. Tegnap az orvos vérvételt csinált, melynek negatív lett az eredménye. Utána néztem a Neten : ez a tabletta nagyon jó.
Félre ne értsen. Eddig is mindig mindent megtettem családtagként szeretett kiskutyánkért.Nyers húst nem eszik, Royal Canin Gastro Intestinal tápot vásárolok neki.
Kérdésem az, hogy valóban havonta kell ezt a tablettát adni neki ? / 1800 Ft-ot kért darabjáért./ Vagy elég, ha ezt is 3 havonta kapja kiskutyám?
Köszönöm válaszát : Czeglédi Zoltánné

2016.04.20

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az ön állatorvosa nagyon helyesen járt el amennyiben a szívférgességtől szeretné megóvni kedvencét, akkor valóban havonta kell adni neki ezt a speciális féreghajtót, de csak 10 foknál melegebb időben, amikor aktívak a szúnyogok. Ez egy más típusú megbetegedés ellen ad védelmet, nem az általános bélférgek ellen véd csak, mint pl a drontál.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem