Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! 7 hónapos yorky kutyusom biztosan használja a pelust,de a mozgást is nagyon igényli.Ilyen hideg időben Ön mennyi ideig tartó sétát javasol,s hányszor?Természetesen az évszakoknak megfelelő ruhácskákkal rendelkezünk.Tisztelettel várom válaszát!

2012.12.15

Állatorvos
Erre nincsen pontos recept. Szerintem vigye le nyugodtan a megszokott sétáira. Ha úgy látja, hogy fázik, akkor vigye haza hamarabb. Nagyon fontos, hogy olyan ruhát adjon rá, ami védi a hasát, mert az ilyen kicsi kutyák könnyen felfázhatnak. Nyugodtan adhat rá nagyon hideg napokon két réteg ruhát is. Lehet a reggeli és az esti séta, amikor nagyon hideg van, csak néhány perc, éppen annyi, amíg szaladgál egy kicsit és elvégzi a dolgát. Délután, amikor egy kicsit melegebb van, akkor lehet egy kicsit hosszabban sétálni. Amikor a kutya intenzíven mozog, akkor nem valószínű, hogy megfázik.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem