Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm…9 éves pincsi kutyusomnak már ebben az évben több alkalommal volt hányás,hasmenéses problémája.(jelenleg is ezzel küzdünk).
Orvoshoz viszem széklet minta rendben,láza nincs soha,nem levert élénk étvágya van…Kap tablettát,rizs diéta,probiotikum…de gyanakszom arra,hogy már a száraz és a konzerv nem jó neki…Ami még bonyolítja a helyzetet az,hogy ő allergiás a csirke,szárnyas (fehérjére)..jelenleg select gold seniort kap..Mire tudnék váltani ? Van-e valami bélrendszert kímélő táp ill konzerv? Ha lehetséges Fressnapf termék legyen,mert mi kint élünk Németországban és könnyen hozzá tudnék jutni ..Köszönöm előre is válaszát…
T: B, Emese

2015.12.06

Állatorvos

Ha a kutya bélsárvizsgálati eredménye negatív és jókedvű, jó étvágyú, akkor tényleg nagyon valószínű, hogy a táppal van a probléma. Kezdetnek vásárolhatnak PetBalance Medica táplálékallergia kezelésére, ezt etessék legalább 6 hétig. Ha elmúlnak a tünetek, akkor valóban táplálékallergiáról volt szó. Innentől lehet próbálkozni a tápokkal, és megtalálni azt, amitől tünetmentes az állat. Ha két hét etetés után sincs probléma egy táppal, akkor nagyon valószínű, hogy a későbbiekben sem lesz gond. Ilyenkor célszerű olyan tápot választani, ami érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak való (pl.:Select Gold Sensitive tápjai, Royal Canin Sensible). Válogathat olyan tápok közül is, amelyek összetevői között nem szerepel olyasmi, amit a kutya korábban fogyasztott (pl.: Happy Dog Africa, egyes Real Nature konzervek és száraztápok). Ezeken kívül léteznek speciális állatorvosi tápok is, amelyeket lehet alkalmazni, ha az áruház kínálatában nem talál olyat, amitől tünetmentes a kutya. Ez sajnos sokszor nem sikerül elsőre, sokszor hosszabban kell próbálkozni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem