Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Udvozlom. A nemetjuhasz keverek kutyanknak autoimun betegsege van. Kapott az allat orvostol corneregel szem gelt es koromvirag teat. Az allat orvosunk mondta hogu ezekkel kell addig kezelni amig kiderul, hogy az autoimun betegseg melyik fajtaja van neki. A gondunk az, hogy egyszeruen nem tudjuk lefogni mert nem hagyja magat. A tolcser amit kapott a fejere megjobban megneheziti a kezeleset. Tudnanak valami tanacsot adni, hogy mit adhatnek neki nyugtato felet? Szeretnem ha meg gyogyulna. De igy nehezen megy.

2017.07.09

Állatorvos

Szerintem ne várjanak. Vigyék el a kutyát szemészeti szakrendelésre. A kutyának Überreiter szindrómája van? Ha igen, akkor minél korábban kezdik a célzott kezelést, annál nagyobb eséllyel marad hosszabb távon jó állapotban a kutya szeme (bár egész életében kezelni kell). Lehet nyugatókat adni az állatnak, de ha valóban olyan betegsége van, ami egész életében kezelendő, akkor hosszú távon nem valószínű, hogy ez a megoldás. Szerintem egy kutyaiskola vagy egy jó oktató segítségével el kellene érni, hogy a kutya kezelhető legyen. Ha a gazda falkavezér a kutya szemében, akkor a kezelés nem jelenthet gondot.

Vissza a kérdésekhez