EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Asthmás a 4 éves macsekom, van-e rá gyógymód? Vagy élete végéig szurit és gyógyszert kell neki adni? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel : István.

2011.11.30

Állatorvos
Sajnos az asthma általában egész életen át karbantartandó betegség. A gyógykezelésben lehet szüneteket tartani, de sajnos a tünetek az esetek döntő többségében újra jelentkeznek. A hosszúhatású injekcióknál kíméletesebb a tablettás kezelés, amennyiben megoldható. Ennek az az előnye, hogy így beállítható a szükséges minimális dózis a gyógyszer adagjának fokozatos csökkentésével és elérhető, hogy csak másnaponta kell alacsony dózisban szednie. Így a mellékhatások mértéke csökkenthető. Egyesek próbálkoznak inhalátorok alkalmazásával is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem