Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, az egyik előbbi válaszában poratka allergiára Advocate cseppet javasolt, kérdésem, hogy ez hogyan függ össze? A poratkát nem belélegzi a kutya és ez okoz viszketést? Vagy a kutyára mászik, és így hatna a csepp? Nem értem nagyon. Köszönöm: Feri

2015.12.31

Állatorvos

A csepp segíthet az atkák számának csökkentésében, mivel hatékony egyéb atkafajok elpusztításában is. A poratkák is jelen vannak az állat testfelületén, alvóhelyükön stb. A csepp hatóanyaga jelen van a bőrfelületen, a leváló hámképletekben, amelyek a környezetbe jutnak, így az ezzel érintkező atkákra hathat. Ez a hatás nem szerepel a gyógyszer leírásában, de egyes bőrgyógyászok tapasztalatai szerint a csepp használata csökkenti a poratkákra allergiás kutyák tüneteit.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem