Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Az lenne a kerdesem hogy Ön mit gondol átvertek?
8 hetesen kaptam egy angol staffordshire bullterriert kan fajta tiszta kiskutyát … Most 12 hetes és nekem a méretei elég érdekesnek tűnnek.. A marmagassága most 36-37 cm súlya 9kg10 dkg Ön szerint a fajtajahoz képes normális a mostani meretei vagy már nem nagyon fog nőni?létezik hogy 3 hónaposan már csak alig 3-4 cm vagy már csak egy pár centit nőne? Mert én azt olvastam hogy ezeknek a fajta kutyáknak max. 40 cm a marmagassága….és a súlya is csak olyan 17.5 kg körül van. Akkor Ön szerint?Önnek mi a véleménye?válaszát előre is köszönöm!

2017.06.28

Állatorvos

Egy három hónapos kutya még biztosan nőni fog, hogy mennyit és milyen intenzíven azt én most nem tudom megjósolni. Lehet, hogy a fajtán belül a szélső tartományba tartoznak majd a méretei. A fajtán belül is lehetnek kutyák, amelyek nagyobbra nőnek, vagy kisebbek, mint a standard egyedek. Nem ítélkezhetek ez alapján…

Vissza a kérdésekhez