Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm.
Az lenne a kérdésem, hogy van egy 3 hónapos közép ázsiai juhászkutyám, akinek az előző gazdája sajnos nem volt a toppon, igy inkább elhoztuk. Viszont rengeteg bolha van benne, nyakörvel semmit nem értünk, fürdetni fürdettük többször is, de csak 2-3 napig lett neki jobb, utána megint tele lett bolhával. Néztem többfajta cseppet is rá, de nemtudom melyik lenne a legjobb. Melyiket tudná ajánlani? lehetőleg olyat amit akár már ma be tudnék szerezni és nem kéne hozzá recept, mert legközelebb 2 hét múlva visszük megint orvoshoz.

2018.08.10

Állatorvos

Most gyors hatású készítményre lenne szükség, ilyen például a Duowin contact csepp. Ezen kívül nagyon fontos egy alapos féreghajtás is. A környezet bolhirtása nélkül nem lehet eredményt elérni, mert onnan a kutya mindig újra fertőződik. Alapos porszívózás szükséges több alkalommal a rejtett zugokban is, a textíliák magas hőfokon történő mosása is elengedhetetlen és szükséges környezeti bolhirtó spray alkalmazása is (pl.: Insecticid 2000).

Vissza a kérdésekhez