EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni,hogy Ön ajánlotta ezt a Dyna Lode tablettát,ez a fajta vitamin,a remegésre,és az izültre mennyire jó?Nekem olyan vitamin kellene a remegésre, meg meg a mozgásra jó.Kutya 11éves

2013.03.04

Állatorvos
A Dyna Lode nem kifejezetten izületi problémákra lett kifejlesztve. Olyan készítmény ami mindent tud egyszerre, nincsen. Kombinálhatja a gyógyszereket, adhatja őket felváltva. Például: Dyna Lode+ porctápláló készítmény (Glycoflex, Caniviton, Synoquin stb) vagy Porcvédő készítmény + Milgamma (emberi gyógyszertárban kapható). A Milgamma egy idegrendszert tápláló B-vitamin készítmény, egy átlagos termetű kutyának napi 1 tabletta az adagja. Ha a kutya egy kicsit lelassult, kevésbé vitális, esetleg a keringése sem tökéletes, akkor nagyon jó készítmény a Karsivan tabletta is. Így, hogy nem láttam a kutyát nehéz összeállítani neki az optimális gyógyszerkombinációt. Nagyon sok készítmény létezik. Érdemes lenne beszélni a kezelő állatorvosával, hogy szerinte melyik gyógyszer, táplálékkiegészítő javítaná leginkább a kutya életminőségét.

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni,hogy a Immunovet vitamin jó-e kutya lábának remegésére? Állatpatikába ezt ajánlották,de meg szeretném Önt is kérdezni.

2013.02.27

Állatorvos
Az Immunovet alapvetően egy roboráló, immunstimuláló táplálékkiegészítő. Szerintem nem biztos, hogy ez segít. Vigyék el a kutyát egy neurológiai kivizsgálásra. Én a táplálékkiegészítők közül inkább a Dyna Lode tablettát választanám és adnék a kutyának Milgamma tablettát (emberi gyógyszertárban vény nélkül kapható)legalább egy hónapig.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem