Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm csivava kutyusommal tervezzük a nyaralást tengerpartra. A kutyám imád úszni, de mindig beleiszik elég sokszor a vízbe. Még soha nem voltunk vele tengerparton sós víznél. Érdeklődnék, hogy a tengervíz ivástól lehet-e baja esetleg? Mire figyeljek oda ? Köszönöm előre is.

2015.05.03

Állatorvos

Nem szerencsés, ha a kutya sok sós vizet iszik, de szerintem ez nem lesz probléma, mivel nem fog ízleni neki. Ami viszont fontos, hogy védekezzen lepkeszúnyogok ellen, amelyek a tengerparti országokban előfordulnak (pl.: Advantixt on-2 hétig véd ellenük). Hasznos, ha Milbemax tablettát is ad a kutyának az utazás előtt, amely amellett, hogy széles spektrumú féreghajtó, a  szívférgesség ellen is védelmet nyújt (a szívférgesség már Magyarországon is előfordul, de a tőlünk délebbre fekvő vidékeken gyakoribb).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem