Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm Doktor Úr!
Két és fél éves Golden Retriever szuka kutya gazdája vagyok. Kétszer próbáltuk már pároztatni,eddig sikertelenül. Az lenne a kérdésem,mire kell ezzel kapcsolatban figyelnünk?
A vérzés első nspjától számítva a 10. nap után próbálkoztunk,de megtámadta a kiszemelt kant
Előre is köszönöm a választ!

2015.09.09

Állatorvos

Nem minden szukának vannak ugyanakkor a termékeny napjai, vannak egyedi esetek. A legközelebbi tüzeléskor érdemes állatorvoshoz vinni a kutyát és vérvizsgálatokkal meghatározni a termékeny napokat (progeszteron szint mérésekkel). Ha a szuka domináns, akkor soha ne a kant vigyük a szukához, hiszen, akkor még a területét is őrizni fogja. Vagy őt vigyék a kanhoz, vagy semleges helyen találkozzanak. Az is hasznos lehet, ha már egy kicsit megismerkedik a kiszemelt kannal a tüzelés előtt is, így nem lesz teljesen idegen számára. Ajánlom Dr. Szász Ferenc szaporodásbiológiai rendelését.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem