EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm Doktor Úr!
A 9 hetes Német Spicc kiskutyám reggel elkezdett öklendezni de csak 3x csinálta most meg csak fekszik és nem eszik, nem iszik. Nem lehet, hogy elrontotta a hasát, mert csak egyfajta kutyakaját ehet és én véletlenül adtam neki másfélét, és beleevett a tányéromba mikor nem figyeltem oda és meg evett belőle egy kis tésztát meg húst? És ha az kb. meddig lesz ilyen hogy nem eszik és nem iszik?
Választ előre is köszönöm!

2011.02.22

Állatorvos
Egy ilyen fiatal kutya esetében mindenképpen aggasztó, ha nem eszik és nem iszik egy napon át. Egy ilyen fiatal állat vércukorszintje könnyen leesik, könnyen kiszárad. Tanácsos mielőbb orvoshoz vinni. Lehet, hogy csak a hasa fáj, lehet, hogy lenyelt egy idegentestet, ezt vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Ha a kiskutya állapota nem javul, ne késlekedjen!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem