EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm doktor úr!
Érdeklődni szeretnék, hogy tegnap kaptam 4 kiscicát, akik kb. 6 hetesek lehetnek. Kaptam hozzájuk MultiFit alutasakos eledelt és száraztápot, fit+fun pástétomot, Darling konzervet, Kitekat alutasakos és száraztápot. Mind junior. Egyenlőre csak a MultiFit alutasakosból kaptak. Az egyik kismacskának hasmenése van. Lehetséges, hogy az eledel miatt alakult ki a hasmenés, vagy más okozhatja? Egyébként elevenek, és állatorvos is látta őket, be lettek oltva, féregtelenítve vannak.

2011.07.22

Állatorvos
Ha a kiscica jókedvű és jó étvágyú, akkor valóban lehet, hogy a táp okozza a problémát. Fontos lenne tudni, hogy a kiscicák mit ettek korábban, mert ha hirtelen tápváltás történt az is okozhat hasmenést. A tápváltást mindig fokozatosan kell elvégezni úgy, hogy a régi táphoz egyre növekvő arányban kell hozzákeverni az újat. Azt javaslom, ha talál egy olyan tápot, amely minden kiscicának megfelel, akkor ne váltogassa. Egyes macskáknál előfordul, hogy szinte minden konzervtől hasmenésük van, míg a száraztápokat probléma nélkül fogyasztják. Ha a kiscicán egyéb tüneteket is észlel, akkor feltétlenül forduljon állatorvoshoz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem