Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm Doktor Úr!
Van egy 15 éves pincsi keverék kutyusom, szegénykémet mostanában mindig kínozza valami. Időnként világos sárga színű, habos nyálat hány, de nem napokon keresztül, csak néha. Ami nagyon aggaszt viszont, hogy köhög, nehezen veszi a levegőt és erőltetve fújja kifelé, és hol jobban hol kevésbé a mellkas részénél olyan, mintha fel lenne fúvódva. Tudom, hogy időske már, de szeretnénk ha lehetne segíteni rajta.
Válaszát előre Köszönöm!

2011.02.20

Állatorvos
A leírtak alapján mindenképpen indokolt a kutya kardiológiai kivizsgálása. A fajtára jellemző idősebb korban a szívbetegségek kialakulása, melynek tünetei lehetnek a nehezített légzés, köhögés és a fáradékonyság. Kistestű kutyák szívbetegsége sok esetben megfelelő gyógyszerekkel hatékonyan kezelhető. Minél előbb vigye orvoshoz a kutyát!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem