Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Udvozlom Doktorno, visszaternek elozo kerdesemre a tejapasztassal kapcsolatban. +25 Kg Labrador anyarol van szo . Hat hetig szoptatott 7 kiskutyat . Vasarnap viszik el az utolso kutyust . Ebben az esetben indokolt a tejapasztas , vagy elmulik magatol is. Ha elmulik magatol mi az amire jobban oda kell figyeljek. Valaszat elore koszonom.

2016.08.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha fokozatosan lettek elvéve a kölykök, és most is látja már, hogy apadt a teje, és nem akkora már a tőgye, akkor el is múlhat magától. Vegyen vissza az ételéből, sokat mozgassa. Látatlanban nehéz megítélni, hogy szükséges e a gyógyszer,de mégis azt gondolom, ha bizonytalan inkább adjon neki, mert, ha begyulladnak az emlők, abból nagy baj is lehet és nagyon fájdalmas a kutyának.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem