EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm dr-nő!

Kérdésem jellege …..másfél éves brit cicámnak (kislány) ivartalanítás után, kb egy éve már , hormon hiányos szőrhullása lett, ami az orvosok szerint ivartalanítás sajnos ezzel jár. Mindenféle vitamint kapott rá de nem ért semmit. Nem találtak még fel valamilyen hormonpótló anyagot cicáknak ami a szőrhullást megakadályozza? Az ismerőseim körében is ez a probléma áll fenn. Válaszát előre is köszönöm….
Brigitta

Ha lehet email címemre írjon kérem……köszönöm…
bebri@citromail.hu

2015.04.01

Állatorvos

Valóban előfordul, hogy ivartalanítás miatt alakulnak ki szőrhiányos területek. Ha valóban hormonális probléma áll fent, akkor meg lehet próbálkozni hormon tartalmú gyógyszer adagolásával. Lehet, hogy egyéb vizsgálatokat is érdemes lenne elvégezni. Javasolnék egy nagyon jó bőrgyógyászt, ő Dr. Tarpataki Noémi.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem