Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Egy éves kislány csivavámnak nagyon hullik a szőre. Eddig is volt időszak, hogy kicsit hullott, de most úgy vedlik, mint a jack russel terrierem. Voltam állatorvosnál, múltkor 4 héten át heti 1 injekciót kapott, akkor elmúlt neki, de nem szeretném ilyen gyakran injekcióra hordani, nem hiszem hogy jót tesz ennek a kicsi testnek, mostani vedlése pedig annál is erősebb. Selen pet vitamint adok neki minden nap kb 2 hónapja de változatlan a szőrhullás. Nem tudom lehetséges-e de anyukája hosszúszőrű csivava, apukája rövidszőrű. Igaz, ő rövidszőrű lett, de arra gondoltam, hogy nem lehet esetleg hogy a gének miatt hullik neki is? Mert tudtommal a hosszúszőrű csivaváknak hullik.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv : Nóra

2014.06.27

Állatorvos

A szőrhullás akkor kóros, ha a szőr minősége romlik, ha szőrrel ritkábban fedett területek, vagy kopasz foltok alakulnak ki, ha a bőrön elváltozás található. Ha a szőrhullás mértéke a korábbiakhoz képest jelentősen megnövekedett, akkor érdemes lehet egy belgyógyászati kivizsgálást csinálni, hogy nincsen-e betegség (pl.: hormonális probléma) a háttérben. Beszéljen kezelő állatorvosával, mondja el, hogy mit tapasztalt a kezelések hatására, majd azok után.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem