Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Egy éves benti cicám hátsó lábain kb. 1 hónapja horzsolás szerü sebet vettem észre és a seb körül kihullott a szőre.Gondoltam idő után elmúlik de mostanra nagyobb lett (nem sokkal).Lehet elfertőződött a seb és meg próbálható otthon is kezelni vagy nagyobb lehet a baj? A seb varras kb1,5 cm a másik lábán már elmúlt, a szőr viszont nem nőtt vissza.

2016.04.01

Állatorvos

A szőr visszanövéséhez idő kell, olykor hetekbe telik mire az eredeti bundát visszanyeri az állat. A sebet érdemes otthon fertőtleníteni (betadine oldat), és esetleg valami hámosítóval bekenni ( pl,neogranormon ). Ha bizonytalan a seb státuszát illetően, vagy gyulladt, piros a sebkörnyék mutassa meg mindenképpen állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem