Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Egy hete került hozzánk egy kan jack russel terrier kutyus, most 10 hetes. Az első pár napban nem volt semmi baja, azóta viszont elég sokat vakarózik az egész testén. Oltásokat, féreghajtást megkapta, bent van velünk a lakásban, de ha otthon vagyunk, akkor le szoktuk vinni a kertbe. Lazacos száraz junior tápot és pulykás, nyúlhúsos konzervet kap felváltva. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint mi a legvalószínűbb oka a vakarózásnak? Válaszát előre is köszönöm! Mónika

2013.09.13

Állatorvos
Érdemes megvizsgálni, hogy nincsen-e parazita az állat bőrén, szőrén. Ha nincsen, akkor valószínűleg érzékeny valamire (textília, virágpor, táp, házi poratka stb.). Mutassák meg állatorvosnak a kutya bőrét.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem