Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm ,én írtam az 5 hónapos besárgult , hányós német juhászról, sajnos másnap elpusztult. Nem volt kombinált oltása, így lehet, hogy Rubarth kórtól pusztult el? Gyulán lakunk. Hol fordult elő utoljára?
Köszönöm.

2015.10.25

Állatorvos

Sajnos a leírása alapján érezhető volt, hogy a kutya állapota kritikus. Nagyon sajnálom! Biztos választ itt már csak kórbonctani vizsgálattal lehetne mondani. Sajnos arról nincsenek adataim, hogy hol fordult elő utoljára Rubarth-kór. Sajnos nem biztos, hogy minden eset diagnosztizálásra került, mint ahogy az önök esetében sem bizonyított, hogy erről volt szó. Talán az Állatorvos-tudományi Kar (06-1-478-41 00- központi szám) Járványtani és Mikrobiológiai Tanszékén tud erről érdeklődni. Vegye fel velük a kapcsolatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem