Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék van egy vizslam. Most kapja meg a harmadik oltás. Az egyik állatorvos azt mondta egy héttel ez után vihetem sétálni a másik szerint csak majd a negyedik után lehet. Tud ebben nekem segíteni? Koszonim

2014.07.28

Állatorvos

Én azt javaslom, hogy csak a negyedik oltás után 10 nappal 2 héttel vigye sétálni a kutyát, mert arra az időszakra alakul ki a biztos védettség. A harmadik oltás után is van már védettség, de az még nem teljes. Kertekbe, oltott kutyák közé viheti a kölyköt, de kutyasétáltatóra, sok ismeretlen kutya közé én csak a teljes védettség kialakulása után engedném. Tudom, hogy ezt az időszakot nehéz kibírni, de megéri.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem