Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, érdeklődni szeretnék, hogy a 9 éves németjuhászunk eddig is Real Nature konzervet kapott, de a legutóbb új ízesítésben – ló, marhahús-kenguruval, vaddisznó-szarvas – ízesítésben vettünk, az eddigi szokásosokhoz képest. A ló ízesítésűből egy fél konzervvel kapott, másnap reggel erős hasmenése volt tőle. Az újdonság miatt valószínűleg. A kérdésem az lenne, hogy -mivel a Fressnapf konzerveket nem vált vissza- megpróbáljuk-e még, hogy hogy reagál a későbbiekben is erre, vagy ne adjunk neki belőle újra? A többi ízesítésűnél, ami újdonság a számára is hasonló reakcióra számíthatunk? Esetleg keverjük száraz táppal? Köszönöm a válaszát!

2014.06.20

Állatorvos

Ha a hasmenés nem folytatódott, akkor valóban lehet, hogy az új konzerv egyik alkotójára érzékeny a kutya. Sajnos ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha újra próbálkoznak néhány nap múlva, ezzel nem ártanak a kutyának. Ha újra hasmenése lesz, akkor többet ne adják ezt az ízesítést. Ha új dolgokat adunk a kutyának mindig előfordulhat, hogy érzékenyen reagál, de ez nem ok arra, hogy ne próbálkozzunk. Nyugodtan kipróbálhatják az új ízesítéseket! A konzervet ne keverjék száraztáppal

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem