Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, ha a cicám 5-6 cm-es férgeket hányt, akkor melyik féreghajtót adnák Önök? Semmi más tünete nincs, teljesen egészséges. Ilyenkor ha kapja a féreghajtót, akkor biztosan kell lennie utána a bélsárban elpusztult féregnek? Eddig még egyetlen sem ürült aniprantel cat -re. Mi a teendő? Köszönöm!

2016.04.01

Állatorvos

Nem feltétlenül kell ürülnie a székletben szabad szemmel látható férgeknek, bár az ,ha egy állat férgeket hány az nagyon súlyos fertőzöttségre utal. Amennyiben vizsgálat nem történt- vagyis nem lett megállapítva hogy milyen férgeket hányt az állat-így azt sem tudom megmondani , hogy pontosan milyen féreghajtót adjon miután mindegyik más-más féregfajtára hat. Válasszon valami széles spektrumút pl DRONTAL CAT. A legbiztosabb ha pár nappal a féreghajtás után csináltat egy bélsárvizsgálatot. A többi állatot is mindenképpen féregtelenítsék, amik kapcsolatban vannak a macskával,és a személyes higiéniára meg különösen figyeljenek, mert sok féregfaj az embert is megfertőzi.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem