Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, hallottam ismerősömtől, hogy ők 7-szer is szoktak mesterségesen termékenyíteni szuka kutyát, kétnaponta elvégezve. Nem sok ez? Önöknél mi ilyenkor a protokoll? Mikor és hányszor? Ők 2 naponta vettek spermát a kantól. Köszönöm!

2016.04.22

Állatorvos

Üdvözlöm!

Ha megfelelő ciklus diagnosztika volt a szukánál- ez lenne a kívánatos- vagyis nem csak progeszteron mérések, hanem hüvelycitológia és vaginoszkópiás vizsgálat is, akkor nagy pontossággal megmondható, a fedeztetés optimális ideje, vagyis nincs szükség ennyi fedeztetésre (általában 2 alkalom elég szokott lenni bőven). A sok fedeztetéssel az a baj (pláne ha mesterséges megtermékenyítésről van szó), hogy nagy az esély, hogy beviszünk valami fertőzést, és esetleg pont ettől megy el a vemhesség.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem