Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Hat hónapos yorki kis kutyám “folyó ügyei” intézésére biztonsággal használja a pelenkát.Ha egyedül marad,visszatértünkkor az örömét pisi csíkokkal is szemlélteti.Kinövi?Mit tegyek?Segítségét előre is köszönöm!

2012.11.16

Állatorvos
Az ilyesmit általában kinövik a kutyák. Az nagyon jó, hogy a kutyapelenkát már biztonsággal használja, még az se lenne kóros ebben a korban, ha néha még történnének balesetek.

Üdvözlöm! Hat hónapos yorki kis kutyám tüzel.tudom,hogy a kis testű ölebek hamarabb lesznek nagylányok,de ennyivel? A testmérete változik még?Válaszát köszönettel várom!

2012.11.13

Állatorvos
Van olyan mini kutya, aki még ennél is korábban tüzel, úgyhogy teljesen normálisnak mondható az ami történik. A tüzelés nem azt jelenti, hogy a kutya már nem növekszik, változik, ez csupán az ivarérettséget és nem a tenyészérettséget jelzi.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem