EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm.A kérdésem az lenne,hogy ön milyen tápszert tudna nekem ajánlani,ami húsmentes,amit az 1 éves mini (1,3kg)csivavám napi rendszerességgel 1 étkezésre fogyaszthatna.
A picikém története:mikor pici korában hozzánk került,RC started tápot evett,ekkor iszonyúan elkezdett hullani a szőre,váltottunk SG sensitivre,ekkor olyan rosszul lett,hogy orvoshoz kellett menni vele.Kiderült,hogy csirke allergia.
Már vagy 20 féle tápot végigpróbáltunk,de semmi sem volt jó.Most már ott tartunk,hogy már minden hústól,zabtól,rizstől ,tojástól kijönnek a tünetek,korpás bőr,csomókban hulló szőr,levertség,hányás,hasmenés.Vettem neki laktózmentes bébitápszert,és laktózmentes macskatejet,attól most elmúltak a tünetek,és vettem vegetáriánus kutyatápot,ami nem nagyon ízlik,de naponta egyszer megeszi.De igényli reggel a tápszert(én is szeretném neki adni a vitaminok és az immun erősítés miatt,és gondoltam,hogy talán a kutyáknak való jobb lenne.
Előre is köszönöm válaszát.

2015.01.23

Állatorvos

Próbálja meg esetleg a Hill’s z/d Canine Ultra tápot. Ezt az állatorvosi gyógytápot kifejezetten olyan kutyák számára fejlesztették ki, amelyeknek táplálékallergiájuk vagy intoleranciájuk van. A tápban hidrolizált fehérjék vannak (kisebb alkotókra bontott), amelyek ilyen módon már nem szoktak problémát okozni. Beszéljen állatorvosával erről.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem