Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Két nappal ezelőtt epilepsziás rohama volt a 8 éves macskánknak. Kb 3-4 percig tartott, aztán elég hamar rendbe is jött a macska. Azóta semmi különöset nem láttunk rajta. Szükséges-e bármilyen gyógykezelés, vagy várjunk, hogy egyáltalán jelentkezik-e újabb roham? Válaszát köszönöm!

2016.01.15

Állatorvos

Ha egy állatnak görcsrohama van, akkor mindenképpen érdemes kivizsgálni. A görcsrohamok lehetséges okai közül csak az egyik az epilepszia. Ilyenkor mindig az a feladat, hogy kizárjunk minden olyan más betegséget, ami görcsrohamot okozhat. Az ismeretlen oktanú epilepszia, amelynek nincs a hátterében semmi látható szervi elváltozás, szervfunkciózavar, anyagcserezavar általában fiatalabb életkorban (1-3 év) jelentkezik először, idősebb állatoknál nagyobb valószínűséggel fordul elő háttérok. Én mindenképpen azt javslom, hogy vigyék orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem