Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Kiskutyámnak egy másfél hete mérgezése volt. ( rovarölő szer vagy gyomirtó szer, ezt látták a legvalószínűbbnek az orvosok. )
Szerencsére felépült másnapra!!!:) Kapott HEPA Pet 700 Mg-os májvédő gyógyszert, ezt kell 1 hónapig napi egy darabot szednie.
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e, hogy ettől nagyon híg a széklete, mert nagyjából ez idő óta áll fent ez a probléma? Nincs hasmenése, de nagyon híg a széklete. A másik kérdésem, hogy amióta ez a szörnyű dolog megtörtént azóta nem eszi a száraz tápot. A legjobb féléket kapja, úgy mint azelőtt, de nem eszi egyik fajtát sem. Azóta csak húst hússal hajlandó enni. Hogyan tudnám a szárazra visszaszoktatni, hogy legalább az egyik étkezése ez legyen? Aggaszt, hogy a hússal nem kap elegendő vitamint sem, mert azért a jó minőségű száraz tápokban vannak vitaminok, ásványi anyagok stb. Mit javasol? Előre is nagyon megköszönöm válaszát!!!!

2016.04.12

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nekem nem igazán volt ilyesfajta tapasztalatom eddig a hepapettel kapcsolatban, de minden kutyus más, elképzelhető , hogy ez okozza  a lágyabb székletet. Azonban az is előfordulhat , hogy a méreganyag egy kicsit végigmarta  a beleit, próbáljon adni neki valami gyomor- bél kímélő tápot. Elérakni, de 20 perc múlva akkor is elvenni előle, ha hozzá se nyúlt és mást ne kapjon helyette. A 2. napon rá fog jönni, hogy, nem kapja a finom husit és a száraz tápot is meg fogja enni. Javasolnék még bélflóra helyreállítótót, pro-és prebiotikumot is.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem