EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm ! Korábban tettem fel önhöz kérdést a cicám begyulladt szemével kapcsolatban. Most azonban ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy ez átterjedhet e más állatokra ez a betegség. Más állatok alatt a 2 macskámról beszélek, és a félévesen meglátszanak a nyomok. (szemgyulladás, enyhe prüszkölés). Őt is lehet ez esetben ugyanazzal a módszerrel ápolnom mint a nagyot? … Viszont azzal tisztában vagyok hogy a nagyobbik macskát ,, karanténba ,, kell helyeznem.

2015.02.07

Állatorvos

Ha egy gyulladás hosszabb ideje fennáll, akkor mindenképpen indokolt egy mikrobiologiai vizsgálat. Ha kiderul, hogy milyen korokozo van a háttérben, akkor lehet célzottan kezelni azt. Ha van korokozo, akkor az macskák kozott terjedhet. Ha nincs korokozo, akkor lehet allergia a háttérben, vagy anatomiai problémák.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem