Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, köszönöm a választ, az én cicám hányt 5-6 cm-es férgeket. A dokim szerint ezek csak orsóférgek lehetnek (Toxocara cati, Toxascaris), tehát erre mindenféle féreghajtó szokott hatni, még a szűk spektrumú is. A drontal cat-et írta Ön, de az nem ugyanúgy hat, mint az aniprantel cat? (azonos összetétel). Másfajta férget is hányhat egy cica? Köszönöm.

2016.04.02

Állatorvos

Üdvözlöm!

Az Aniprantel cat is széles spektrumú, hat az orsóféreg és a galandféreg ellen is. Vizsgálat nélkül nem tudom megmondani , hogy milyen férget hányt a cica. Azt kérdezte, hogy én melyik féreghajtót ajánlom.Én Drontált használok, azt ismerem, abban bízom, ezért javasoltam. Mindegyik egy picit más, ahogy a fájdalomcsillapítók is másképp hatnak, hiába ugyanaz az összetételük.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem