EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Udvozlom, kutyamnal fialas es 6 hetes elvalasztas utan szeretnem a tejtermelest megallitani , elkerulve ezzel a kesobbi komplikaciokat. Prednison vagy Prednisolon tabletat javasoltak . On szerint ez a gyogyszer alkalmas erre a celra. Valaszat elore is koszonom.

2016.08.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nem tudom, hogy ki javasolta, feltételezem, hogy nem szakember. A prednisolon egy erős gyulladáscsökkentő szteroid típusú gyógyszer, rengeteg mellékhatással.Szinte semennyire nem befolyásolja  a tejtermelést, de nem érdemileg az biztos. Mi a Galastop nevű szert szoktuk alkalmazni, amely megbízható, kutyáknak fejlesztették ki, kifejezett elapasztás céljából.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem