Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy 7 hónapos spániel-labrador keverék kiskutyánk aki 1,5 hónapos kora óta szobatiszta,viszont az elmúlt 2-3 napban akadtak olyan gondok,hogy küszöbre pisilt,vagy a konyhába… De ez 1 nap maximum 1 alkalommal fordult elő.. Általában 4-5 óránként sétál,akkor van pisi-kaki rendesen..De mai nap már zöld volt a széklet.. A hangulata a kutyusnak jó javarészt 1-2 óráig szokott szomorú lenni amikor semmivel nem lehet felvidítani.. Illetve a füle büdösödik 1 hete , viszont rendszeresen tisztán van tartva. Heti 1 fürdés,minden séta után mancstörlés,eső esetén bundatörlés…

Nem tudom mi lenne a legjobb jelenleg. Állatorvoson gondolkodtunk,de ha nem muszáj akkor nem szeretnénk elvinni…Gondolkoztunk már azon is,hogy a lakásban lévő cica miatt lehet gondja,hisz 1-2 alkalommal láttuk,hogy meg akarja csócsálni a cicakakit..

Várom válaszát! Egy aggódó gazdi

2016.11.27

Állatorvos

Kedves Gazdi! A heti rendszerességû fürdetést nem ajánlom. Próbálják ritkítani. A füle büzössége aggasztó, emiatt javaslom vigyék állatorvoshoz, súlyos gyulladás is állhat a háttérben, ami süketséghez vezethet. Ha a hasmenése egy napnál nem tart tovább, akkor nem kell aggódni. A cicaürüléket unalomból is rágcsálhatja, de hiánya is lehet, etessék teljes értékû eledellel.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem