EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, mi okozhat 3 hónapos cicában olyan hasmenést, hogy a végén vércsepp kerül az ürülékére? 3 hete ez megy, akkor lett találva.
Lehet, hogy előtte is ment a hasa. Más tünet nincs, láztalan, eszik, játszik! Ferdocat, Klion, Aniprantel cat, diarsanyl, humapol, gastroferm nem hatott. Mi lehet még a kezelése, mi az oka? A bélsárvizsgálat drága lenne. Köszönöm!

2015.12.06

Állatorvos

Pedig itt valószínűleg a bélsárvizsgálat lenne a megoldás… Egyes esetekben segít a Stomorgyl tabletta. Probléma lehet még, hogy a kölyök érzékeny a tápra, amit kínálnak neki. Ne kapjon se konzervet, se alutasakosat. Vásároljon a cicának érzékeny kölyköknek való tápot és etesse azzal, hátha ez megoldást hoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem