Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, mi okoz 7 hetes kiskutyában véres-nyálkás hasmenést? Giardia pl.? Hogyan kezelnék? Köszönöm!

2016.07.28

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Egy ilyen fiatal állatban rengeteg dolog okozhat hasmenést: egysejtű paraziták pl: giardia, vírusok pl: parvo, corona stb, baktériumok, bélférgek , helytelen táplálás, tápváltás, immunrendszer gyengülés, különböző belső szervi problémák stb.

Azt javasolnám, hogy mindenképpen menjenek el állatorvoshoz, mert ilyen fiatal korban, akár egy napos hasmenés is, akár súlyos, olykor fatális kiszáradáshoz vezethet. A kiskutyának infúzióra, probiotikumokra, diétára, spceiális féreghajtókra és az általános állapota ill. a diagnózis függvényében- amit vizsgálat után az állatorvos dönt el- egyéb gyógyszerekre is szüksége lehet.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem