Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm, mi okozhat 5 hónapos német juhászban sárgaságot, hányást, hasmenést? Tegnap kapott szurikat, cerucalt is, de nem javult, mindent kihány. A Rubarth-kór mennyire gyakori nálunk? Gyulaiak vagyunk. Itt előfordulhat? Mi a kezelés? Láza nincs. Szopornyica okoz sárgaságot? Köszönöm!

2015.10.22

Állatorvos

A betegség előfordulhat, de mivel a kombinált oltás védettséget biztosít a betegséggel szemben, ezért nem találkozunk gyakran vele. Az ön kutyája ha megkapta a 2 kombinált oltást amivel ebben a korban rendelkeznie kell, akkor nem valószínű, hogy fertőző májgyulladása van. Sárgaságot a következő dolgok okoznak: epeúti elzáródás, májbetegségek, vörösvértest széteséssel járó folyamatok. Májkárosodást okozhatnak akár mérgezések is. Vörösvértestek károsodását okozhatja például a babesiosis. Kiegészítő vizsgálatok nélkül erre a kérdésre nem lehet választ adni. Mindenképpen vigye vissza az orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem