EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Mitől lehet, hogy a cicám nehezen veszi a levegőt? Kiskora óta szuszogva veszi. Voltunk vele orvosnál de nem találtak semmit..

2014.12.08

Állatorvos

Készült róla mellkas röntgen? Erre mindenképpen szükség lenne, ha a hang a mélyebb légutakból származik. Ha folyamatosan nehezített légzése van a cicának, akkor valószínűleg krónikus problémával állunk szemben. Az is lehet, hogy kölyökkorában lezajlott egy súlyos légúti fertőzés és abból maradt vissza a felerősödött légzési hang. Meg kell vizsgálni a cicát és meg kell állapítani, hogy a légutak mely szakaszából származik a rendellenes hang. Vizsgálat nélkül sajnos ebben nem lehet segíteni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem