Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Most érkezik hozzám a 7 hetes német dog szuka kutyusom. Szeretném a megfelelő termékeket megvásárolni Önöknél ( a stop shop-nál lévő üzletük mellett lakom Óbudán) elsősorban a száraztápra gondolok. Milyen tápokat, konzerveket esetleg vitaminokat ajánlana egy ilyen kis dognak? Kizárólag a legjobbat szeretném neki. Előre is köszönöm.

2012.03.20

Állatorvos
Elsősorban a csak nálunk kapható Real Nature junior száraztápokat ajánljuk a kutyusnak, amelyekről bővebb leírást a honlapunkon talál. Azon belül is az L/XL junior szárazeledelt ajánljuk. A Real Nature eledelek szuperprémium minőségűek, azaz nem szükséges külön vitamin adása az állatnak, hiszen a tápban minden szükséges összetevő megtalálható. A szárazeledel különböző kiszerelésben kapható: 1,5, 5 és 15 kg-os. Ugyanehhez a száraztáphoz árulunk konzerveket is.

Üzleteinkben ezen kívül hatalmas választék van junior eledelekből, jutalomfalatokból, ahol szakképzett kollégáink készséggel segítenek bármilyen kérdésben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem