EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Néhány napja van két kiscicánk, akik kb. 2 hónaposak. Egyenlőre még bent vannak a házban, hogy megszokják a környezetet, de kinti cicáknak szeretnénk őket. Kérdésem lenne, hogy mire kell figyelni, mi ellen oltassuk be, bolha és féregirtót tudunk-e patikában venni neki, vagy állatorvos szükséges ahhoz is? Köszönöm.

2016.09.28

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Bolha és féregirtót tudnak venni állatpatikában is, ennek ellenére azt javaslom, hogy mielőbb menjenek el állatorvoshoz, hogy elkezdhessék az oltási sorozatot. Az állatorvosukkal együtt fogják eldönteni , hogy milyen oltást szeretnének beadatni a cicáknak a 3 féléből- veszettség, kombinált , leukózis-. Én mind a 3-at javasolnám egy kinti cicának, ami összesen 5 oltást jelent , mert a veszettségen kívül a másik kettőt ismételni kell.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem