Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 3,5 hónapos kis francia bulldogunknàl kokcidiozost- isaspora canis- diagnosztizaltak. Sajnos a teljes diagnozisra kb 8 nap utan került sor, ami alatt a kutyusnak erös hasmenése, súlyvesztese volt. A sokadik àllatorvos adott neki Procox-ot, amit a 4. alkalommal kapott a ma este meg. Naponta kapta. Mellé szedünk a bélflórákra valamit.
Az lenne a kérdésem – sajnos a dokink erre nem tudott erdemben valaszolni- mennyi idö utan allhat be javulas a kicsinel? A mai 4. Procox utan is meg elöfordul a gyakori vizes hasmenes. Mikorra varhatunk nemi javulast a szükseges higieniai betartasa mellett?
Köszönöm valaszat!

2018.09.16

Állatorvos

Sajnos ez nehezen gyógyuló betegség. Nagyon-nagyon fontos, hogy a környezetből ne fertőződjön újra a kölyök. Én úgy gondolom, hogy probiotikum mellett, megfelelő diétával egy hét után már mutatkozni kellene némi javulásnak, de pontos napokat én sem mondhatok, ha a kezelő állatorvosa sem tudja ezt megítélni…

Vissza a kérdésekhez